Advertentie


Het laatste nieuws, Nieuws, Nieuws en Media, Laatste nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger
Advertentie

div_v2.gif
 Laatste update: 30/11/2015 23:24 Tip ons: nieuwsemail.gif foto'semail.gif Mobiel:Het laatste nieuws op je mobiel en pda lees je via www.Limburger.nl/mobiel
div_v2.gif

Regionieuws
Sport
Cultuur en Media
Wandel/fietsroutes
Blogs
Bijlages
Nieuwsbrief
Service
Weer
Weer in Limburg
Vul uw postcode in voor de weersverwachting in uw eigen woonplaats:
Neem abonnement
Krant digitaal
Sportspellen
RSS-feed
Websites
Startpagina
Voorpagina / Venlo Venray / Stephan Satijn wethouder Venlo
Stephan Satijn wethouder Venlo

Veldenaar Stephan Satijn (38) wordt voorgedragen als nieuwe VVD-wethouder voor Venlo. De in Maastricht geboren VVD-er moet de opvolger worden van Mark Verheijen die aan de slag is gegaan als gedeputeerde.

Venlo
Van onze verslaggever

Satijn is onder meer vice-president  Logistics Noord-Amerika bij Nederland Distributieland/Holland International Distribution Council. Een vereniging voor logistieke dienstverleners met bijna 400 leden. Volgens VVD-partijvoorzitter Remie Huijs is met Satijn vooral gekozen voor continuiteit en toekomstperspectief. Satijn wordt woensdagavond geinstalleerd. Volgend week dinsdag praat het Venlose college over de portefeuilleverdeling. De verwachting is dat Satijn het takenpakket van Verheijen overneemt. Hij wordt dan wethouder van onder meer economsiche zaken.

Fractievoorzitter John Heuvelings en raadslid Wim van den Beucken hadden ook gesolliciteerd naar de wethouderspost. Zij zijn teleurgesteld, maar conformeren zich aan het standpunt van de fractie, aldus Remie Huijs.

 

Tijd Gepubliceerd op: 24.05.11 11:48, laatste update: 24.05.11 13:07Deel dit artikel op:
 
nujij facebook linkedin twitterMeer nieuws uit Venlo Venray

Laatste nieuws
    ERROR: Macro LatestNewsV2 is missing!


Advertenties
Advertenties

Advertentie