Achtergronden bij het nieuws                                                                                                             

09/05 Parfum (Maastricht)


Selexyz Dominicanen.

Parfumconsulent Roos Lubbers geeft donderdag 9 mei vanaf 15.00 uur bij boekhandel selexyz dominicanen in Maastricht een parfumworkshop, naar aanleiding van haar zojuist verschenen Parfumgids.

Roos Lubbers geeft de deelnemers aan de parfumworkshop een kort kijkje achter de schermen van de wereld van parfum. Vervolgens laat ze de deelnemers ruiken aan allerlei merkparfums uit de veertien geurgenres uit de Parfumgids.

'Niets zo moeilijk als het kiezen van een parfum die je persoonlijkheid onderstreept, die aanvoelt als een tweede huid', aldus Roos Lubbers.
'Maar wel zo belangrijk, want geur is communicatie, je straalt er iets mee uit. De Parfumgids biedt hulp bij het zoeken. Zo wordt een verwarrende speurtocht een geurig avontuur'.

De Parfumgids is onafhankelijk, toegankelijk geschreven en betrouwbaar. Het geeft reviews van ruim 260 parfums van alle bekende merken als Boss, Chanel, Dior en Guerlain, ingedeeld in 14 geurfamilies. Het biedt verder achtergrondinformatie en wetenswaardigheden over de parfumindustrie, zestig parfumhuizen en twintig neuzen.Tijd Gepubliceerd op: 09.05.13 00:03


Vorige pagina


Uitgelicht

Poll van de dag

Het feit dat de vier Limburgse profclubs meedoen aan de nacompetitie betekent: Stemmen: 2498


Berden.nl

Weer

Weer in Limburg
Vul uw postcode in voor de weersverwachting in uw eigen woonplaats: