Lange avondspits na dodelijk ongeval Geldrop


Het verkeer rond Eindhoven heeft donderdag tot laat in de avond veel last gehad van de gevolgen van een ernstig ongeval, 's middags op de A67 bij Geldrop.

ANP

In feite stond het muurvast, vooral aan de zuidkant, meldde de ANWB. Door het ongeval kwam een 27-jarige vrachtwagenbestuurder uit Eindhoven om het leven. Een andere vrachtwagenchauffeur en een automobilist raakten gewond.

Vermoedelijk door een klapband reed een vrachtwagen dwars door de middenberm en botste daar frontaal op een andere vrachtauto. De weg werd in beide richtingen afgesloten, met kilometers lange files tot gevolg.

Donderdagavond tegen tienen was de A67 (Venlo-Eindhoven) nog dicht tussen Someren en Geldrop. Volgens Rijkswaterstaat kan het nog tot middernacht duren voor de ravage is opgeruimd en de weg weer wordt vrijgegeven.


Eerder op de middag, rond 14.00 uur, ging een motorrijder onderuit op de A67 ter hoogte van Geldrop richting Eindhoven. Reizigers van Venlo richting Eindhoven werd geadviseerd via Roerrmond te rijden maar korte tijd later, rond 14.35 uur is de snelweg weer vrijgegeven.

De motorrijder is door hulpverleners van de traumahelikopter geholpen en naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijd Gepubliceerd op: 03.04.14 14:49, laatste update: 03.04.14 21:58
Vorige pagina


Overlijdensberichten


Eerder verschenen


Uitgelicht

Poll van de dagBerden.nl

Weer

Weer in Limburg
Vul uw postcode in voor de weersverwachting in uw eigen woonplaats: