Man slaat met hakbijl op buurman in

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Man slaat met hakbijl op buurman in

Een bewoner (58) van de Kapelweg in Kessel-Eik kreeg zondagavond ruzie met zijn achterbuurman (21). Nadat hij wat bedreigingen naar hem had geroepen, kwam hij even later met een hakbijl terug waarmee hij op zijn achterbuurman insloeg.

» Lees verder


Overname buitenbeheer van NLW

Dolmans Landscaping uit het Zuid-Limburgse Bunde neemt de afdeling buitenbeheer van de NLW Groep in Venray over. Het hoveniersbedrijf krijgt vanaf 1 januari 2015 de opdrachten van de gemeenten en laat het werk uitvoeren door het personeel van de sociale...

» Lees verder

Bouwvakker gewond na val van steiger

Een bouwvakker is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt toen hij van een zes meter hoge steiger naar beneden viel in Venlo.

» Lees verder

Drie inbrekers opgepakt in Venray

De politie in Venray heeft in de nacht van maandag op dinsdag drie inbrekers opgepakt. De mannen - twee Venlonaren (44 en 46 jaar) en een Veldenaar (22), sloegen toe in een zonnestudio aan de Eikenlaan in Venray.

» Lees verder

10 zaterdagen voor 10 euro

Gun uzelf een fijne start van het weekend met de uitgebreide zaterdaguitgave van Dagblad De Limburger of Limburgs Dagblad. 

Nu tijdelijk 10 zaterdagen voor 10 euro.
Meer info: www.limburger.nl/zaterdag

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Treinverkeer rond Venlo hervat

Treinverkeer rond Venlo hervat

Het treinverkeer rond Venlo is dinsdagochtend hervat, nadat een lekkende goederentrein met ethanol een urenlange stremming op het spoor had veroorzaakt. De hulpdiensten rukten wegens brandgevaar in het centrum van Venlo massaal uit en de treinenloop...

» Lees verder

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Man aangehouden na beroving bejaarde

Man aangehouden na beroving bejaarde

De politie heeft maandag een 36-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de beroving van een bejaarde vrouw in Gennep.

» Lees verder

Limburgse winkeldief in Friesland gepakt

Een 39-jarige man uit Venlo en een 28-jarige man uit Brabantse Overloon zijn met een 39-jarige man uit Luttelgeest zaterdagmiddag in het Friese Balk opgepakt vanwege winkeldiefstal. Dat meldt de politie zondag.

» Lees verder


Overlijdensberichten


Poll van de dag
Weer

Weer in Limburg
Vul uw postcode in voor de weersverwachting in uw eigen woonplaats:

Thema's