Honderden liters xtc-afval gelekt uit vat in Haelen

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Honderden liters xtc-afval gelekt uit vat in Haelen

Aan de Hornerweg in Haelen zijn donderdagmiddag twee vaten aangetroffen met daarin vermoedelijk een vloeistof die overblijft na de productie van xtc.Uit een van de vaten zijn honderden liters van de vloeistof weggelekt, zo laat de brandweer weten.

» Lees verder


Werkstraffen voor harddrugs op Solar

Op de eerste avond van het Solar Weekend Festival in Roermond heeft het openbaar ministerie donderdag aan meerdere personen werkstraffen opgelegd aan mensen die probeerden harddrugs het terrein op te smokkelen.

» Lees verder

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Eis: 80.000 euro boete voor hennepkweker

Eis: 80.000 euro boete voor hennepkweker

Een 38-jarige man uit Stramproy moet zo'n 80.000 euro, de opbrengst van zijn criminele activiteiten, inleveren bij Justitie. Daarnaast moet hij een werkstraf krijgen van 240 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.

» Lees verder

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Vrouw beroofd van tas in Weert

Vrouw beroofd van tas in Weert

Een vrouw is donderdagmiddag op het Patronaatsplein in Weert beroofd van haar tas. De politie heeft een burgernetmelding verstuurd met een oproep om uit te zien naar twee jonge mannen die de tasjesroof zouden hebben gepleegd.

» Lees verder

Geniet in uw vakantie van een krantje bij het ontbijt

Neem nu een proefabonnement op Dagblad De Limburger of Limburgs Dagblad en lees de krant 8 weken digitaal of ontvang hem 5 weken thuis in de bus.
Kijk voor meer info: www.limburger.nl/proefabonnement/

Het laatste nieuws, Nieuws, Actueel nieuws, Limburg, Sport nieuws, Dagblad de Limburger, Grote stroomstoring in Weert voorbij

Grote stroomstoring in Weert voorbij

Bij graafwerkzaamheden op de Graafschap Hornelaan in Weert is woensdagochtend rond tien uur een electriciteitskabel geraakt. Daardoor zaten zo'n honderd bedrijven in het gebied bijna twee uur zonder stroom.

» Lees verder

Gondelvaart Nawaka afgelast om weersverwachting

De gondelvaart waarmee de deelnemers van waterscoutingkamp Nawaka de stad Roermond en haar inwoners dinsdagavond wilden bedanken voor de gastvrijheid, is afgelast. De organisatie vindt het, gelet op de weersverwachting, niet verantwoord om de deelnemende...

» Lees verder

Overval op reisbureau Maasniel

Bij een overval op een reisbureau aan de Julianalaan in Maasniel zijn twee overvallers er met nog onbekende buit vandoor gegaan. De overvallers kwamen net voor sluitingstijd de zaak binnen. Er is niemand gewond geraakt. Het politieonderzoek loopt.

» Lees verder


Overlijdensberichten

Eerder verschenen


Poll van de dag


Advertorials

Moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk
Moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk
Kunstgalerie AbrahamArt verandert in een handomdraai elke doorsnee kamer in een bijzondere...  » Lees verder

Naar adverteerder

Zonneboilers en warmtepompen bieden toekomst
Zonneboilers en warmtepompen bieden toekomst
Het gasgebruik in Nederland rijst de pan uit. En daarmee ook de energiekosten. Kies voor...  » Lees verder

Naar adverteerder


Berden.nl

Weer

Weer in Limburg
Vul uw postcode in voor de weersverwachting in uw eigen woonplaats: