MVV geeft winst in blessuretijd weg

Jordy Croux of MVV schrok zelf dat zijn voorzet
direct over de Bossche doelman vloog en lijkt zich te excuseren bij
zijn medespelers (1-2 voor MVV).

Jordy Croux of MVV schrok zelf dat zijn voorzet direct over de Bossche doelman vloog en lijkt zich te excuseren bij zijn medespelers (1-2 voor MVV).© Frank Kerbusch

In blessuretijd heeft MVV vrijdagavond de overwinning uit handen gegeven. De Maastrichtenaren incasseerden bij FC Bosch in de tumultueuze slotminuten de gelijkmaker: 2-2.

ilemmens

De start van MVV was beroerd. Met de eerste de beste geslaagde aanval sneed Den Bosch via Havar als een mes door de roodwitte boter: 1-0. Maar de ploeg van het duo Elsen & Dusseldorp bleek niet aangeslagen. Via een rake kopbal van Palacios en een wonderlijke treffer in de kruising van Croux bogen de Maastrichtenaren de stand nog in het eerste half uur om naar 1-2.

Na rust kwam MVV meer onder druk en moest de ploeg zich beperken tot een spaarzame tegenaanval. De Maastrichtenaren kregen in de slotfase niettemin enkele riante kansen, maar konden de voorsprong niet vergroten. Dat kwam de equipe van Ron Elsen duur te staan toen Zeldenrust op de valreep de 2-2 scoorde.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee