MVV vloert ongeslagen koploper Volendam

Santiago Palacios scoort voor MVV© Bas Quaedvlieg

Met een uitstekende wedstrijd heeft MVV zondagmiddag koploper Volendam de eerste nederlaag bezorgd. Voor bijna 5000 toeschouwers won de thuisploeg met 3-1.

ilemmens

Met een stormachtige start hoopte MVV de koploper vanaf de aftrap te overrompelen. De Maastrichtenaren speelden fris en aantrekkelijk voetbal, maar misten wat geluk. Zo werden treffers van Palacios en Nys wegens buitenspel afgekeurd.

Na rust bleven de Maastrichtenaren gevaarlijk. Uitblinker Croux raakte na een fraaie actie de paal. Maar na 65 minuten viel de verdiende 1-0 dan toch. Met een klassieke spitsengoal liet Palacios de Geusselt exploderen.

Even later velde hij Volendam definitief, na weer een fraai staaltje van Croux: 2-0. In blessuretijd scoorde El Hamdi nog tegen, maar invaller Güvenç herstelde de marge weer: 3-1.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal