VVV wint nipt in Den Bosch: 0-1

Ralf Seuntjens scoort de 0-1© Menno Ringnalda

VVV heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. Door een doelpunt van Ralf Seuntjens werd het 0-1 voor de Venlonaren.

ilemmens

VVV ging goed van start in De Bosch. Ralf Seuntjens bracht de Venlonaren tegen zijn voormalige club in de tweede minuut al op voorsprong. De ploeg van Maurice Steijn bleef de wedstrijd daarna controleren.

Op slag van rust hadden de gasten echter geluk dat het niet 1-1 werd. Den Bosch-aanvaller Furghill Zeldenrust zette druk op Jordy Deckers. De VVV-doelman wilde Zeldenrust uitschakelen door hem te passeren, maar verslikte zich. Zeldenrust kreeg de bal echter niet voldoende onder controle waarop Deckers de bal nog kon de tribune in kon werken.

Na rust was Seuntjens dicht bij de 0-2, maar zag hij zijn poging van de lijn worden gehaald. VVV bleef daarna nog de bovenliggende partij, maar raakte steeds meer de grip kwijt op het duel.

In de 77e minuut stichtte Den Bosch gevaar via Jordy van der Winden. Zijn van richting veranderde schot werd uit het doel gebokst door Deckers. Even later was Deckers alert bij een poeier van Den Bosch-aanvoerder Maarten Boddaert en hield hij uiteindelijk voor de derde keer dit seizoen de nul.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal