Uw huis verkopen zonder hoge makelaar kosten

Print
Uw huis verkopen zonder hoge makelaar kosten

Uw huis verkopen zonder hoge makelaar kosten Foto: huizenpartner.nl

Wilt u uw huis verkopen, maar vindt u de kosten voor de makelaar hoog? Kies dan voor verkoop van uw huis zonder hoge makelaarskosten maar mét een volledige opname op Funda, een eigen woningsite en begeleiding bij verkoopprijs, verkooptactiek en onderhandelingen. U bespaart duizenden euro’s. Hoe? Dat leest u hier….

Heeft u nog wel een makelaar nodig of verkoopt u zelf online?

Een makelaar fungeert als tussenpersoon tussen verkoper, koper en notaris. In veel omliggende landen is de tussenkomst van een makelaar helemaal niet vanzelfsprekend en regelt de notaris alles. Een makelaar zorgt voornamelijk voor bemiddeling en voor de marketingcommunicatie over het te verkopen huis. Maar die communicatie verloopt steeds meer via internet. Waarom dan nog hoge makelaar kosten maken? Huizenpartner zorgt voor de beste online promotie voor uw woning. Uw woning krijgt een volledige opname op Funda en op alle andere bekende huizensites. Bovendien krijgt u w woning een éigen unieke verkoop website en ondersteunt Huizenpartner u bij de verkoop van uw woning. En dit alles zonder hoge makelaar kosten.

Bespaar duizenden euro’s aan kosten voor makelaar

Courtage of makelaarskosten zijn de kosten die u aan de makelaar betaalt om uw huis te verkopen. Vaak is dit een percentage van de koopsom, doorgaans 1,5 tot 2%. De rol van de makelaar is vooral een bemiddelende; hij bemiddelt tussen koper en verkoper, is aanwezig bij bezichtigingen en geeft informatie over de woning. Verder zorgt hij voor de marketingcommunicatie en de afwikkeling van de verkoop. En daarvoor betaalt u dan vaak minimaal zo'n € 3.500 (uitgaande van een huisprijs van € 200.000). Veel geld, niet? En dat terwijl u eigenlijk helemaal geen dure makelaar nodig hebt. Wie kan uw huis immers beter en vertrouwder aanprijzen dan uzelf? Met de juiste professionele ondersteuning kunt u uw huis beter zélf verkopen. Huizenpartner biedt u deze ondersteuning, tegen slechts een fractie van de prijs van een dure makelaar.
Funda, persoonlijke woningwebsite én volop verkoopondersteuning

Voor een bedrag van € 39 per maand of eenmalig € 799 horen ondersteunen de ervaren specialisten van Huizenpartner u volledig bij de verkoop van uw huis. Uw woning krijgt een toppositie op Funda en op andere huizensites én uw huis krijgt een unieke eigen verkoop website met eigen domeinnaam. Inbegrepen zijn ook onder meer publicatie- en promotieondersteuning (te koop bord, verkoopbrochure, A4 advertentie, deelname aan  open dagen etc.) en ondersteuning bij bezichtigingen en onderhandelingen (tips voor bezichtigingen, opstellen koopcontract, bijstaan bij onderhandelingen etc.). Nieuwsgierig? Kijk eens op www.huizenpartnervoor meer informatie en voor ervaringen van woningverkopers!