Traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten

Print
Traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten

Traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten Foto: matrassenlandshop.nl/

Als u kampt met lichamelijke klachten, kan slapen behoorlijk vermoeiend zijn. Maar met een traagschuim matras kan iedereen van een gezonde nachtrust genieten.

Matrassenlandshop.nl: traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten Als u kampt met lichamelijke klachten zoals artrose, spierpijn, pijnlijke gewrichten of rugklachten, kan slapen behoorlijk vermoeiend zijn. Maar dankzij de drukverlagende eigenschappen van een traagschuim matras kan iedereen van een gezonde nachtrust genieten.

Traagschuim matras eigenschappen

Een traagschuim matras is dankzij de unieke eigenschappen niet te vergelijken met alle andere soort matrassen. De bijzondere traagschuim matrassen zijn oorspronkelijk ontwikkeld door een Zweeds bedrijf in samenwerking met de NASA. Een traagschuim matras zorgt voor minder opwaartse druk waardoor het lichaam in haar natuurlijke balans komt. Dat merkt u direct. Als u de traagschuim matras induwt, komt het langzaam omhoog. De traagschuim matras vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam, waardoor er een optimale drukverdeling ontstaat zonder drukpunten. Het voelt als zwevend slapen.

NASA De Luxe traagschuim matras

Een traagschuim matras is vooral voor mensen met lichamelijke klachten de oplossing. Dankzij de drukverlagende en comfort verhogende eigenschappen zult u dieper en minder onrustig slapen. Uw lichaam heeft minder drang om te draaien en te keren, met een rustige nacht tot gevolg. Een van de meest populaire traagschuim matrassen is de NASA De Luxe. Deze traagschuim matras is van goede kwaliteit, heeft een riante, comfortabele toplaag en is volledig stofvrij en anti-allergisch. De NASA De Luxe is extra voordelig te verkrijgen bij Matrassenlandshop.nl. Deze webshop biedt veel soorten matrassen, bedden, boxsprings, lattenbodems en beddengoed tegen aantrekkelijke prijzen. Goed slapen, hoeft niet duur te zijn. Ze hebben een grote voorraad en kunnen snel leveren. Als u zich graag eerst beter wilt laten informeren, kunt u terecht bij de professionele adviseurs van de winkel van Matrassenland in Geleen.

Matrassenland Geleen
Egelantier 11
6163 RB Geleen
046-4007030
info@matrassenlandshop.nl