Deurbeslag met authentieke uitstraling

Print
Deurbeslag met authentieke uitstraling

Deurbeslag met authentieke uitstraling Foto: jankos.nl

Deurbeslag in oude stijl is vandaag de dag zeer populair. Helaas is deurbeslag van goede kwaliteit en in oude stijl niet eenvoudig te vinden.

Uniek deurbeslag met authentieke uitstraling

Deurbeslag in oude stijl is vandaag de dag zeer populair. Deurkrukken, deursloten en deurscharnieren met een authentieke uitstraling geven uw landelijke of klassieke woning in één oogopslag meer cachet. Helaas is deurbeslag van goede kwaliteit én in oude stijl niet eenvoudig te vinden. Maar voor wie iets bijzonders zoekt, is er een adres met uniek deurbeslag: www.jankos.nl

Deurbeslag van hoogwaardig materiaal

Janko's heeft een uitgebreid assortiment deurbeslag in oude stijl van uitstekende kwaliteit. Hier vindt u prachtig deurbeslag dat geschikt is voor voordeuren, achterdeuren, binnendeuren, tuindeuren, garagedeuren en poorten. Uniek is het nostalgische deurbeslag met SKG veiligheidssloten. Maar Janko's biedt ook bijzondere deurgrepen, deurknoppen, cilinderrozetten, deurbellen, deurkloppers, briefplaten en brievenbussen. Het deurbeslag is allerlei stijlen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in mat messing, chroom, gehamerd zwart, oud grijs, afgelakt of in een brons antieke kleur.

Deurkrukken in zeer veel uitvoeringen

Naast deurbeslag kunt u bij Janko's terecht voor deurkrukken (ofwel deurklinken) van diverse merken in alle maten, modellen, kleuren en materialen. U vindt er deurkrukken met handgrepen van hout, porselein en bakeliet. Zelfs voor een zeer specifieke deurkruk bent u bij Janko's aan het juiste adres.

Nostalgische deurscharnieren

Tot slot maken deurscharnieren in oude stijl uw klassieke of landelijke woning compleet. Bij Janko's vindt u (binnen)deurscharnieren in oude stijl. De deurscharnieren zijn te verkrijgen in diverse maten en uitvoeringen zoals brons antiek, roest, messing en zwart. Voor al het deurbeslag kunt u online terecht in de overzichtelijke webshop, maar voor meer advies bent u ook van harte welkom in de winkel in Meijel.
Janko’s
 

Hagelkruisweg 14
5768 VX Meijel 
T +31 (0)774663122
info@jankos.nl

Externe links