Bespaar duizenden euro’s door zélf uw huis te verkopen

Print
Bespaar duizenden euro’s door zélf uw huis te verkopen

Huizenpartner Foto: Huizenpartner

Uw huis op Funda, zonder daar hoge makelaarskosten voor te betalen? Dat kan! Verkoop nu zelf uw huis via Funda en via een eigen unieke site voor uw woning en bespaar duizenden euro’s aan kosten voor een makelaar.

Bespaar duizenden euro’s door zélf uw huis te verkopen

Funda is de verreweg de grootste woningsite van Nederland. Met ruim 250.000 woningen is Funda dé site als u uw huis te koop wilt zetten. Jaap.nl, Huislijn.nl, Huizenzoeker.nl, Huizenvinder.nl, VBO.nl en Mitula.nl maken de top van huizensites compleet. Wilt u uw huis verkopen, dan moet uw huis op die sites te vinden zijn. Maar uw huis komt niet zomaar op deze woningsites. Voor een goede plek van uw huis op Funda moet u uw huis aanbieden via een dure NVM-makelaar.

Tot voor kort kreeg uw huis via een andere makelaar hooguit een B-positie op Funda, met slechts een foto en een beperkte omschrijving op Funda. En wilt u zélf uw huis verkopen via Funda, dan was dat tot voor kort onmogelijk. Huizenpartner maakt hier een einde aan! Via Huizenpartner staat uw huis volledig op Funda en op de andere huizensites, zonder de hoge makelaarskosten van een (NVM)makelaar. Zo kunt u zelf uw huis verkopen via Funda. En bovendien prijst Huizenpartner als enige makelaar in Nederland  uw woning extra aan op een éigen, unieke verkoopwebsite voor uw huis.

Succesvolle online woningverkoop

Huizenpartner is specialist in online marketingcommunicatie en weet als geen ander op welke manier u uw woning succesvol online aanbiedt. De vastgoed verkoopspecialisten en de VBO-Makelaars van Huizenpartner begeleiden u bij de verkoop van uw woning en zorgen voor een gerandeerde complete opname van uw huis op Funda, zonder de kosten die een dure NVM-makelaar doorgaans in rekening brengt. Geïnteresseerden worden direct doorgeleid naar uw eigen unieke verkoop-website voor uw woning waarop  uw woning uitgebreid wordt gepresenteerd. De contacten met potentiële kopers van uw huis en de bezichtigingen doet u zelf, en zo bespaart u duizenden euro's aan hoge makelaarskosten! Bij het gehele verkoopproces van uw woning hebt u de makelaars van Huizenpartner steeds achter de hand.

Uw eigen unieke woningwebsite

Via Huizenpartner krijgt uw woning niet alleen een uitstekende presentatie op Funda, maar ook een eigen verkoop-website met een unieke domeinnaam, bijvoorbeeld www.mooihoekhuis.nl of www.riantewoning.nl . Op deze eigen woningsite presenteert u uw woning uitvoerig aan de hand van foto's, plattegronden én uiteraard een uitgebreide beschrijving van uw huis en de omgeving. Wie kan immers beter over uw huis vertellen dan u als eigenaar? Huizenpartner ondersteunt u hierbij volledig met bijvoorbeeld foto- en teksttips. Maar ook alle lastige zaken bij de verkoop van uw woning, zoals de waardebepaling, begeleiding van de onderhandelingen en de opmaak van de koopovereenkomst voert Huizenpartner voor u uit. Wilt u ook uw huis verkopen via Funda, zonder de hoge kosten van een makelaar en mét bijzondere extra's zoals de eigen woningsite? Op www.huizenpartner.nl vindt u meer informatie.