Herenhorloges voor elke outfit

Print
Herenhorloges voor elke outfit

Herenhorloges voor elke outfit Foto: horlogesstyle.nl

Met de herenhorloges van nu maak je een statement. Merken zoals Diesel en TW Steel ontwerpen herenhorloges voor elke outfit.

Horlogesstyle.nl: herenhorloges voor elke outfit en gelegenheid

Vandaag de dag is een horloge veel meer dan een uurwerk om de tijd in de gaten te houden. Met de herenhorloges van nu maak je een statement. Merken zoals Diesel en TW Steel ontwerpen herenhorloges voor elke outfit en passend bij elke gelegenheid.

In 10 jaar tijd is de horlogemarkt drastisch veranderd. Merken zoals Diesel en TW Steel ontwerpen herenhorloges in uiteenlopende stijlen en voor ieders budget. Het draait niet meer uitsluitend om functionaliteit, maar om trends en design.

Diesel horloges: stoer, robuust en eigenwijs

Bij Horlogesstyle.nl weten ze dat als geen ander. Eigenaar Yvo Keijers houdt de nieuwste ontwerpen nauwlettend in de gaten. “Wij bieden een groot en gevarieerd aanbod herenhorloges. Erg populair zijn de Diesel horloges. Deze herenhorloges kenmerken zich door een stoere, robuuste en tikkeltje eigenwijze uitstraling.” Diesel was een van de eerste modemerken die de markt veroverde met trendy en betaalbare herenhorloges. De collecties zijn zo uiteenlopend dat iedereen een Diesel horloge kan vinden die bij hem of haar past.

TW Steel herenhorloges: groot, groter, grootst

Een ander merk dat vooral de laatste jaren explosief is gegroeid is: TW Steel. Het Nederlandse merk TW Steel is marktleider in de ‘big watches'. Een XXL herenhorloge van TW Steel is een uitgesproken accessoire met veel variatie in kleur, vorm en formaat. Ook de keuze in horlogebanden is erg groot van leer en staal tot de nieuwe siliconenbanden.

Dé StyleShop voor herenhorloges

Wilt u meer weten over de nieuwe trends en collecties herenhorloges? Dan kunt u terecht bij Horlogesstyle.nl. Een betrouwbare webshop met grote merken herenhorloges zoals Diesel en TW Steel tegen concurrerende prijzen. Gemakkelijk bestellen en gratis thuisbezorgd.

www.horlogesstyle.nl
info@horlogesstyle.nl
Twitter: @horlogesstyle.nl
Tel: 043-3654741