Kunstuitleen voor elk bedrijf en elk budget

Print
Kunstuitleen voor elk bedrijf en elk budget

Kunstuitleen voor elk bedrijf en elk budget Foto: uwkunstuitleen.nl/

Kunst aan de muur heeft een grotere impact dan u denkt. Het bepaalt de uitstraling van een onderneming

Uw Kunstuitleen: moderne kunst voor elk bedrijf en elk budget

Moderne kunst aan de muur heeft een grotere impact dan u denkt. Het bepaalt de uitstraling van een onderneming. Een aantrekkelijk kunstwerk geeft direct een goede eerste indruk bij iedereen die uw bedrijf bezoekt. Bovendien is moderne kunst een bron van inspiratie en creativiteit. En kunst verhoogt het plezier op de werkvloer. 

Bekende kunstenaars en rising stars

Uw Kunstuitleen heeft een zeer uitgebreide collectie moderne kunst met meer dan 100 kunstenaars en 5.000 kunstwerken. Originele moderne kunst van bekende kunstenaars zoals Gerdine Duijsens, Klaas Gubbels, Clemens Briels, Herman Brood, Corneille en nog veel meer. Daarnaast zijn er veel kunstwerken beschikbaar van "rising stars" in de internationale kunst scene. Dat betekent dat u bij Uw Kunstuitleen een origineel werk tegen interessante tarieven kunt huren. En voor de kunstenaars is het een mooie gelegenheid hun werk bij meer mensen onder de aandacht te brengen.

Voordelige kunstuitleen

Met zoveel variëteit in moderne kunst is het lastig kiezen. Met de persoonlijke aanpak en jarenlange expertise van Uw Kunstuitleen bent u ervan verzekerd dat de kunst de uitstraling van uw onderneming ondersteunt. Kunst lenen, kan zeer voordelig zijn en biedt ook de mogelijkheid eenvoudig kunst te kopen. Uw Kunstuitleen geeft advies op locatie en maakt een passend voorstel met unieke kunstwerken, inclusief kostencalculatie. U kunt gebruik maken van het zeer flexibele kunstuitleen concept. U kunt een kunstwerk huren voor 3% van de waarde per maand. Tweederde van dit bedrag spaart u automatisch voor de aanschaf van dit of elk ander werk. En als u toe bent aan een ander kunstwerk, dan kunt u bij Uw Kunstuitleen het gewoon omruilen. Alle kunstwerken worden verzekerd, gratis bezorgd en perfect opgehangen.

Ook particulieren kunnen profiteren van de voordelige kunstuitleen mogelijkheden. Bekijk hiervoor de website van AbrahamArt: de grootste kunstgalerie van Nederland.

Mooie kunst voor uw onderneming? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen.

Tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)