Goed slapen hoeft niet duur te zijn

Print
Goed slapen hoeft niet duur te zijn

Goed slapen hoeft niet duur te zijn Foto: matrassenlandshop.nl

Welk matras is geschikt voor u?

Goed slapen hoeft niet duur te zijn

Welk matras is geschikt voor u?

Iedereen verlangt naar een optimale nachtrust. Het is een eerste levensbehoefte. Door voldoende te slapen, kunt u meer uit uw dag halen. U bent energieker, alerter en beter gehumeurd. Een goede matras is daarom onontbeerlijk. Maar de keuze is reuze. Welk matras is geschikt voor u?

Matras soorten

Een matras is opgebouwd uit een kern, comfortzones, een afdeklaag en een tijk (de stof eromheen). Met name de kern is bepalend voor het type en de kwaliteit van een matras. Grofweg onderscheiden we de pocketvering matrassentraagschuim matrassenkoudschuim matrassenlatex matrassen en polyether matrassen. Elk soort matras heeft unieke kenmerken als het gaat om ventilatie, slaapcomfort en lichaamsondersteuning. Maar ook uw eigen lichaam en wensen bepalen de keuze voor een matras. Denk aan factoren als uw slaaphouding, warmte- en vochthuishouding, de gevoeligheid van uw gewrichten en de voorkeur voor een hard of zacht matras. 

Matras Velda 'Beste Koop'

Een van de meest populaire matrassen is de Dreamer matras van Velda. Deze pocketvering matras is dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding meermalen uitgeroepen door de Consumentenbond als 'Beste Koop'. De Velda Dreamer matras biedt goede ventilatie, is in verschillende hardheden en formaten te verkrijgen en doorstaat moeiteloos de zware Duitse 100% LGA duurzaamheidstest. De Velda Dreamer matras is extra voordelig te verkrijgen bij Matrassenlandshop.nl. Deze webshop biedt veel soorten matrassen, bedden, boxsprings, lattenbodems en beddengoed tegen aantrekkelijke prijzen. Goed slapen, hoeft niet duur te zijn. Ze hebben een grote voorraad en kunnen snel leveren. Als u zich graag eerst beter wilt laten informeren, kunt u terecht bij de professionele adviseurs van de winkel van Matrassenland in Geleen.

Matrassenland Geleen

Contactgegevens
Egelantier 11
6163 RB Geleen
T: 046-4007030 
E: info@matrassenlandshop.nl