Met zonnepanelen kunt u veel geld besparen

Print
Met zonnepanelen kunt u veel geld besparen

Met zonnepanelen kunt u veel geld besparen Foto: http://www.newenergysystems.nl/

Besparen op energiekosten, niet meer afhankelijk zijn van prijsstijgingen bij uw energieleverancier én milieuvriendelijk energie opwekken. Wie wil dat nu niet?

Met zonnepanelen kunt u veel geld besparen

Met zonnepanelen kunt u besparen op uw energiekosten. Met zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van prijsstijgingen bij uw energieleverancier én zonnepanelen zijn milieuvriendelijk. Wie wil dat nu niet? New Energy Systems, met vestigingen in Schimmert (Limburg), Ochten (Gelderland) en Hasselt (België), heeft de oplossing.  

De wereld vraagt om duurzame en milieuvriendelijke energie. Fossiele brandstoffen zoals olie en gas raken op, terwijl de zon een eindeloze bron van schone energie is. Elke dag opnieuw levert de zon 5000 maal de energie die we op aarde nodig hebben. Niet zo vreemd dus dat de ontwikkeling van zonnepanelen de afgelopen tien jaar een enorme vlucht heeft genomen. De zonneceltechniek is niet nieuw. Dertig jaar geleden zat er al een kleine zonnecel op ons eerste rekenmachientje. Vandaag de dag kan iedereen met zonnepanelen zonne-energie omzetten in voldoende elektriciteit voor een heel huishouden.

Zonnepanelen zijn een slimme investering

De aanschaf van zonnepanelen is in eerste instantie een behoorlijke investering. Voor een gezin met twee kinderen betekent dit gemiddeld 5.000 tot 7.000 euro. Maar als gezin voorzie je dan wel volledig in de eigen elektriciteitsbehoefte en vervolgens verdienen de zonnepanelen zich maandelijks terug. De besparing op energiekosten is namelijk aanzienlijk. Stroom die opgewekt wordt door eigen zonnepanelen kost ca. 8 cent per kWh, terwijl energieleveranciers al snel 25 cent vragen. Met een levensduur van zo'n 25 jaar, zijn zonnepanelen dus een zeer slimme investering. Bovendien is het nu ook voor particulieren mogelijk de BTW terug te vragen op de aanschaf van zonnepanelen.

Zonnepanelen specialist

Wilt u weten of het gebruik van zonnepanelen ook iets voor u kan zijn? Dan kunt u terecht bij New Energy Systems in Schimmert. Zij hebben zich gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie. 
Ook voor zonnepanelen voor de zakelijke markt & overheid of de agro sector, bent u bij New Energy Systems in Schimmert aan het juiste adres.

New Energy Systems
De Steeg 3 6333 AT Schimmert
T: 045-4040604
info@newenergysystems.nl