Dameshorloges zijn een onmisbaar accessoire

Print
Dameshorloges zijn een onmisbaar accessoire

Dameshorloges zijn een onmisbaar accessoire Foto: www.horlogesstyle.nl

Net zoals oorbellen, ringen, schoenen en riemen, worden ook de dameshorloges met veel zorg en oog voor detail aangepast aan iedere outfit.

Horlogesstyle.nl: dameshorloges zijn een onmisbaar accessoire

De modewereld is voor het grootste gedeelte gericht op vrouwen. Het draait daarbij al lang niet meer alleen om kleding. Net zoals schoenen, oorbellen, ringen en riemen, zijn ook dameshorloges uitgegroeid tot een ware fashion-items. Merken zoals Guess, Ice-Watch en Fossil hebben van dameshorloges onmisbaar accessoires gemaakt.

Guess horloge: sexy en stijlvol

Guess horloges zijn al jaren toonaangevend. Een Guess horloge is altijd sexy en stijlvol volgens de laatste mode. Yvo Keijers, eigenaar Horlogesstyle.nl, houdt de trends nauwlettend in de gaten: “Daar waar de XL dameshorloges jarenlang domineerden, worden de dameshorloges nu weer wat subtieler. Ook Guess gaat hierin mee. De dameshorloges zijn kleiner, platter en hebben smallere bandjes. De combinatie goud-zilver en de zirkonen blijven wel mateloos populair.”

Ice-Watch: sportief en kleurrijk

Een van de meest opvallende merken in dameshorloges is Ice-Watch. Het merk Ice-Watch heeft in ongekend tempo naam gemaakt met de sportieve, kleurrijke dameshorloges met siliconenband. Yvo Keijers: “Nu vrijwel iedere modebewuste vrouw een Ice-Watch in de kast heeft liggen, ben ik vooral benieuwd naar de nieuwe collectie. Ice-Watch is druk met vernieuwen om aan de wensen te kunnen blijven voldoen.”

Fossil horloge: chique en functioneel

Een ander trendsettend merk is: Fossil horloges. Het van oorsprong Amerikaanse merk Fossil staat bekend om de chique dameshorloges met uitstekende functionaliteit. In de nieuwste collectie dameshorloges blijft de rose kleur erg populair. Opvallend is de terugkeer van het parelmoer in de horlogekast.
Dé StyleShop voor dameshorloges

Wilt u op de hoogte blijven over de nieuwe trends en collecties dameshorloges? Dan kunt u terecht bij Horlogesstyle.nl. Een betrouwbare webshop met grote merken dameshorloges zoals Guess, Fossil en Ice-Watch tegen concurrerende prijzen. Gemakkelijk bestellen en gratis thuisbezorgd.

www.horlogesstyle.nl
info@horlogesstyle.nl
Twitter: @horlogesstyle.nl
Tel: 043-3654741