Design meubelen voor elke smaak en stijl

Print
Design meubelen voor elke smaak en stijl

Design meubelen voor elke smaak en stijl Foto: Berden.nl

Design meubelen zijn niet weg te denken uit een hedendaagse woning. Nederlandse merken zoals Montis en Montèl pronken in menig interieur. Maar wat maakt een design meubel zo immens populair?

Berden Wonen: Design meubelen voor elke smaak en stijl

Allereerst onderscheiden design meubelen, van bijvoorbeeld Montis en Montèl, zich in eigenzinnige, mooie en duurzame ontwerpen. Daarnaast lopen Montis en Montèl voorop in het gebruik van technologische hoogstandjes.

Montis: speels en eigentijds

Bij Berden weten ze als geen ander een design meubel op waarde te schatten. Frank Berden: “Wij bieden verschillende topmerken in design meubelen. Een van mijn persoonlijke favorieten is Montis. Een Nederlands merk dat het ‘Dutch Design' wereldwijd op de kaart heeft gezet.” Montis staat bekend om de moderne design meubelen met een superieur zitcomfort. De Montis collectie is speels en eigentijds en heeft uitgesproken kleurstellingen. Bovendien levert Montis design meubelen van topkwaliteit.

Montèl: jarenlang plezier

Dat design meubelen ook betaalbaar kunnen zijn, bewijst Montèl. Ook Montèl is een bekend Nederlands merk. Montèl biedt een zeer uitgebreide collectie die geheel afgestemd kan worden op specifieke wensen. Van het soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de hoogte kan in veel gevallen aangepast worden. Daarmee biedt Montèl het perfecte recept voor jarenlang plezier.
Design meubel expert

De adviseurs van Berden Wonen hebben veel kennis van design meubelen. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse topmerken, mogelijkheden en trends. Bij Berden krijgt u altijd een gedegen advies om een design meubel te vinden die bij uw wensen past. Bovendien biedt Berden de laagste prijsgarantie én uw design meubel wordt gratis thuisbezorgd.

Design meubel merken

Montis - Montèl - MDF Italia – Pastoe - Artifort - Bert Plantagie - De Sede - FSM - Jori - Laauser -Label - Leolux - Pode - Rolf Benz - Vitra - Walter Knoll 

Berden wonen & slapen
Contactgegevens
T: 077-3580668 
(bereikbaar van 9.00 – 21.00 uur)
E: info@berden.nl

Externe links