Keukenbeslag als sieraad voor uw keuken

Print
Keukenbeslag als sieraad voor uw keuken

Keukenbeslag als sieraad voor uw keuken Foto: jankos.nl

Een landelijke of klassieke keuken van goede kwaliteit gaat jarenlang mee. Soms wilt u echter vernieuwen. Dan is nieuw keukenbeslag een mooie oplossing.

Nostalgisch keukenbeslag als sieraad voor uw keuken

Een landelijke of klassieke keuken van goede kwaliteit gaat jarenlang mee. Soms wilt u echter vernieuwen, maar is het zonde om een goede keuken te vervangen. Dan is nieuw keukenbeslag een mooie oplossing. Mooie keukenknoppen, keukengrepen en keukenscharnieren zijn als een sieraad voor uw keuken.

Nostalgisch keukenbeslag

Met nieuw keukenbeslag en eventueel nieuwe lijsten, houten ornamenten of nieuw schilderwerk, krijgt uw oude keuken een geheel nieuwe look. Keukenknoppen, keukengrepen en keukenscharnieren zijn er in allerlei soorten en maten, kleuren en stijlen. Een bijzondere webshop met nostalgisch keukenbeslag is www.jankos.nl.Keukenmakers, antiquairs en restaurateurs maken al jaren gebruik van de uitgebreide en bijzondere collectie keukenbeslag van Janko's. Maar ook particulieren vinden hier steeds vaker keukenbeslag om hun keuken een nieuw leven te geven. Uiteraard kan keukenbeslag van Janko's ook gebruikt worden voor nieuwe keukens, of voor buitenkeukens, brocante en antieke meubels, dekenkisten, poorten, et cetera.

Keukenbeslag van diverse materialen

Janko's biedt zeer veel soorten keukenbeslag: landelijke keukengrepen, ronde of ovale keukenknoppen, keukenscharnieren met een antieke uitstraling en ga zo maar door. Het assortiment keukenbeslag van Janko's biedt enorm veel verschillende materialen en afwerkingen. Veel keukenknoppen en keukengrepen zijn gemaakt van hout, zoals ebbenhout, rozenhout of eikenhout. Maar het kan ook van porselein of ijzer zijn gemaakt. Naast nostalgisch keukenbeslag, heeft Janko's zich ook gespecialiseerd in deurbeslagluikbeslag en meubelbeslag. In de webshop krijgt u een goede indruk van de uitgebreide mogelijkheden, maar voor meer advies kunt u ook terecht in de winkel in Meijel.

Janko's 
Hagelkruisweg 14
5768 VX Meijel 
T +31 (0)774663122 
info@jankos.nl 
www.keukenbeslagshop.nl

Externe links