Moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk

Print
Moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk

Moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk Foto: abrahamart.com

Kunstgalerie AbrahamArt verandert in een handomdraai elke doorsnee kamer in een bijzondere ruimte met ambiance

AbrahamArt: moderne kunst was nog nooit zó toegankelijk

Moderne kunst verandert in een handomdraai elke doorsnee kamer in een bijzondere ruimte met ambiance. Of u nu kiest voor een krachtig en kleurrijk kunstwerk van Charlotte Molenkamp, de figuratieve schilderijen met dikke, weelderige dames van Gerdine Duijsens of fotografie van Jef Poldervaart. Moderne kunst is er voor iedereen. 

Kunstgalerie

Bent u op zoek naar moderne kunst? Dan kunt u het beste eerst aankloppen bij AbrahamArt: de grootste kunstgalerie met moderne kunst van Nederland. AbrahamArt verkoopt moderne kunst aan particulieren en bedrijven door heel Nederland en België. AbrahamArt heeft in Venray een rijksmonumentale boerderij omgetoverd tot een waar kunstpaleis. In twaalf verschillende kunstzalen (1200m²) vindt u de meest complete collectie moderne kunst van nationale en internationale kunstenaars zoals Gerdine DuijsensCharlotte Molenkamp, maar ook Karel AppelJef Poldervaart en nog veel meer. De wisselende collectie, interessante solo-exposities en de spannende kunstzolder met werken van opkomende kunstenaars maken een bezoek aan AbrahamArt een echte cultuurbelevenis!

Kunstadvies

Moderne kunst uitkiezen, is een kwestie van gevoel of iets passends vinden bij uw inrichting. Geen gemakkelijke opgave. Bij AbrahamArt weten ze dat als geen ander. Of u zich nu voor het eerst in moderne kunst verdiept of juist een ware kunstkenner bent. Bij AbrahamArt bent u aan het juiste adres. De kunstadviseurs van AbrahamArt helpen u graag bij de keuze van het juiste kunstwerk. Dan kan in de galerie of op locatie. Ook kunt u altijd een proefplaatsing aanvragen zodat u het effect van de moderne kunst optimaal kunt beleven.

AbrahamArt biedt u niet alleen de mogelijkheid om moderne kunst te kopen, maar ook om te huren. Zie voor meer informatie over kunstuitleen: www.uwkunstuitleen.nl

AbrahamArt
Noordsingel 39
Unit Denderkamp 18
5801 GJ Venray
T: 0800 - 0052
info@abrahamart.com

Externe links