Luikbeslag in alle soorten en maten

Print
Luikbeslag in alle soorten en maten

Luikbeslag in alle soorten en maten Foto: Jankos.nl

Een landelijke of klassieke woning is vaak op haar mooist met buitenluiken. En de afwerking met nostalgisch luikbeslag zorgt voor de finishing touch

Nostalgisch luikbeslag in alle soorten en maten

Een landelijke of klassieke woning is vaak op haar mooist met buitenluiken: een authentieke uitstraling van oude vervlogen tijden. En de afwerking met nostalgisch luikbeslag zorgt voor de finishing touch.

Van luikscharnieren tot hengen en duimen

Luikbeslag is voor de meeste mensen geen dagelijks onderwerp. Maar als u zelf luiken wilt afwerken met passend luikbeslag gaat een nieuwe wereld open. Luikbeslag is er in alle soorten en maten. Er zijn luikscharnieren, luikvastzetters, windwervels, luikherderinnetjes, hengen en duimen. Een bijzondere webshop met nostalgisch luikbeslag is www.jankos.nl. Aannemers en restaurateurs maken al jaren gebruik van de uitgebreide en bijzondere collectie luikbeslag van Janko's. Maar ook particulieren vinden hier steeds vaker luikbeslag om hun woning een persoonlijke look te geven. Want luikbeslag wordt niet uitsluitend gebruikt voor buitenluiken, ook oude paneeldeuren, louvre ramen, steigerhouten meubels, buitenkeukens, poorten en garagedeuren, kunt u opfleuren met luikbeslag.

Rustiek en klassiek luikbeslag

Janko's biedt zeer veel nostalgisch luikbeslag: luikscharnieren, luikvastzetters, windwervels, luikherderinnetjes, hengen en duimen. Het assortiment luikbeslag van Janko's is enorm uitgebreid met verschillende vormen, zoals rustiek luikbeslag met een sierlijke puntvorm of de klassieke variant met de zwaluwstaart. Voor elke smaak is passend luikbeslag te vinden. Het luikbeslag is doorgaans gemaakt van ijzer. Voor de ‘oude uitstraling' wordt het luikbeslag gegalvaniseerd, afgelakt of gepoedercoated. Met zoveel keuze kan het lastig zijn om het juiste luikbeslag te vinden. In de webshop krijgt u een goede indruk van de uitgebreide mogelijkheden, maar voor meer advies kunt u ook terecht in de winkel in Meijel. Naast nostalgisch luikbeslag, heeft Janko's zich ook gespecialiseerd in deurbeslagmeubelbeslag en keukenbeslag.

Janko's 
Hagelkruisweg 14
5768 VX Meijel
T +31 (0)774663122
info@jankos.nl
 

Externe links