Stijlvolle en praktische zonwering

Print
Stijlvolle en praktische zonwering

Stijlvolle en praktische zonwering Foto: Maratec.nl

Lekker buiten genieten van het warme weer, maar toch beschut zitten op het terras. Met goede zonwering haalt u meer uit de zomer!

Maratec in Maastricht: stijlvolle en praktische zonwering

Lekker buiten genieten van het warme weer, maar toch beschut zitten op het terras. Met goede zonwering haalt u meer uit de zomer!
Gerenommeerde topmerken zoals Luxaflex en Weinor ontwerpen stijlvolle en praktische zonwering.

Er is een enorm aanbod in zonwering. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, screens, uitvalschermen, markiezen of rolluiken. Bij Maratec in Maastricht bieden ze kwalitatieve zonwering passend bij elk budget. Bovendien krijgt u een deskundig advies. 
Want elke situatie en elke wens op het gebied van zonwering is immers uniek.

Luxaflex en Weinor zonwering

De meest gebruikte zonwering voor buiten is het zonnescherm. Een zonnescherm is gemakkelijk aan de gevel te monteren en kan (al dan niet elektrisch met afstandsbediening) worden uitgedraaid boven het terras zodra de zon hoog aan de hemel staat. 
Luxaflex heeft enkele zeer mooie zonneschermen tegen redelijke prijzen. Continue research, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat de keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is. Bovendien is een Luxaflex zonnescherm altijd aan te passen naar uw eigen smaak. Voor wie echt iets bijzonders zoekt, is het merk Weinor een absolute aanrader. De zonneschermen van Weinor blinken uit in strak design, kwaliteit en innovatieve technieken. Bovendien zijn er bij de zonwering diverse accessoires te verkrijgen zoals LED-verlichting, weersensoren en verwarmingssystemen.

Luxaflex zonwering voor binnen

Naast zonwering voor buiten kunt u natuurlijk ook voor binnen zonwering kiezen. Luxaflex is al ruim 60 jaar een populair topmerk voor binnen zonwering zoals rolgordijnen, jaloezieën en shades. Maratec in Maastricht is officieel Luxaflex inspirational dealer. In de showroom kunt u de Luxaflex zonwering zien, voelen en ervaren.

Neem eens een kijkje op Maratec.nl. Hier vindt u veel inspiratie en talloze producten. Wilt u graag persoonlijk advies, dan kunt u terecht in de showroom in Maastricht.

Maratec
Heerderdwarsstraat 25
6224 LS Maastricht
043-363 55 88
info@maratec.nl 

Externe links