Combineer oneindig met de unieke MelanO sieraden

Print
Combineer oneindig met de unieke MelanO sieraden

Combineer oneindig met de unieke MelanO sieraden Foto: sieradenstyle.nl/

MelanO brengt unieke mix and match armbanden, kettingen, oorbellen en ringen waarmee je naar hartenlust kunt combineren. De sieraden van het Nederlandse merk zijn opgebouwd uit verwisselbare gekleurde zettingen en hangers die je veilig en snel schroeft of klikt op de bijpassende armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Creëer je eigen unieke sieraden met MelanO… coloured by you…

MelanO brengt unieke mix and match sieraden

Nieuwe serie nu online verkrijgbaar

MelanO is een Nederlands sieradenmerk dat de hele wereld heeft veroverd. Wereldwijd, tot in Australië, zijn de handgemaakte mix and match sieraden ongekend populair. MelanO sieraden bestaan uit armbanden, kettingen, oorbellen en ringen die je telkens weer een nieuwe look geeft door er een andere zetting of hanger op te schroeven of te klikken. Je kunt de MelanO sieraden oneindig combineren om steeds weer een nieuwe look te creëren.

Combineer oneindig met MelanO sieraden

Sieraden vormen een complementair accessoire bij je kleding. Om jouw look steeds in stijl te completeren, kies je voor verschillende zettingen en hangers en combineer je de MelanO sieraden eindeloos met elkaar. MelanO brengt diverse collecties op de markt, zoals de lijnen Cubic, Elegance, Vivid en Twisted. Elke MelanO sieradencollectie heeft haar eigen look en stijl. Uiteraard kun je de stijlen ook onderling eindeloos combineren.

MelanO Vivid

De serie ‘Vivid' van MelanO is de nieuwste serie van het mix and match sieradenmerk. Bij de MelanO Vivid serie worden de zettingen simpel en snel vastgeschroefd in plaats van vastgeklikt, voor een nog bestendigere bevestiging. De sieraden in de MelanO Vivid serie zijn uitgevoerd in zilver, goud en rosé goud, evenals de zettingen en hangers. Nieuw is de mogelijkheid om te kiezen voor een beschermende, decoratieve resinlaag in zwart, wit en taupe. Heel bijzonder zijn de MelanO Vivid zettingen met zirkonia. Deze prachtige zirkonia zettingen en hangers zijn onbetwist dé trend voor komend seizoen.

MelanO Twisted

serie van MelanO is niet zonder reden een van de populairste series. De verfijnde armbanden, kettingen, oorbellen en ringen van MelanO Twisted en de bijpassende zettingen / balletjes en hangers zijn een lust voor het oog. Je kunt de sieraden onderling naar hartenlust combineren. Net als bij de MelanO Vivid serie zijn de sieraden verkrijgbaar in zilver, goud en rosé goud. De facultatieve resin beschermlaag is decoratief en functioneel. Ook in de MelanO Twisted serie kun je kiezen voor zirkonia zettingen en hangers, die absoluut een hit zijn voor het aankomende seizoen.

Nieuwsgierig naar de MelanO sieraden?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de MelanO sieraden en hun ongelimiteerde combineermogelijkheden? De nieuwe lijn met warme winterkleuren is pas gelanceerd. Kijk op sieradenstyle.nl voor alle MelanO sieraden en profiteer direct van de lage prijs.