Trekkers kiezen een lichtgewicht tent van Kampeermarkt

Print
Trekkers kiezen een lichtgewicht tent van Kampeermarkt

Trekkers kiezen een lichtgewicht tent van Kampeermarkt Afbeelding: Kampeermarkt.com

Een lichtgewicht tent is een absolute must voor iedere wandelaar, fietser of bergbeklimmer die trektochten maakt. Kwaliteitsmerken Helsport, Terra Nova en Nordisk brengen u de nieuwste modellen trekkerstenten. Profiteer nu van de laagste prijzen voor de beste lichtgewicht tenten..

Lichtgewicht tent voor iedere avonturier

Een lichtgewicht tent of trekkerstent mag niet ontbreken in de basisuitrusting van wandelaars, fietsers, bergbeklimmers en andere avonturiers die meerdaagse trips maken. Uw trekkerstent moet licht van gewicht en van betrouwbare topkwaliteit zijn. Het is immers uw vaste basis tijdens uw fietsvakantie, wandelvakantie of trektocht.

Wanneer u voor een fiets-, wandel- of motorvakantie kiest of als u een trektocht gaat maken, dan vormt een goede lichtgewicht tent het ideale nachtverblijf. Kiest u voor een lichtgewicht tent van Helsport, Terra Nova of Nordisk, dan weet u zeker dat u goed zit.

Helsport lichtgewicht tent

Het Noorse merk Helsport produceert al sinds 1951 lichtgewicht tenten. Helsport brengt niet alleen één- en tweepersoons trekkerstenten op de markt, maar het merk heeft ook een mooi aanbod in lichtgewicht familietenten. Voor een trektocht onder extreme (weersomstandig)heden kiest u voor een Helsport lichtgewicht tent die snel op te zetten is op kleine oppervlakken en bovendien een uitstekende bescherming biedt tegen weer en wind.

Lichtgewicht tent van Terra Nova

Sinds 1993 is Terra Nova niet meer weg te denken uit de markt voor lichtgewicht tenten. Terra Nova biedt lichtgewicht tenten voor 1-, 2- en 3-personen en lichtgewicht familietenten. Het tentdoek van elke Terra Nova lichtgewicht tent is gemaakt van ripstop polyester: dit materiaal is zeer licht van gewicht en gelijktijdig uiterst stevig en betrouwbaar.

Nordisk lichtgewicht tent

Kiest u voor een Nordisk lichtgewicht tent, dan kiest u voor een trekkerstent van goede kwaliteit, geproduceerd volgens de laatste technieken en van hoogwaardig materiaal. Nordisk bracht in 2013 de lichtste trekkerstent ter wereld op de markt. Nordisk biedt lichtgewicht tenten in verschillende formaten en voor uiteenlopende wensen.
Lichtgewicht tenten, online en in de winkel
 

Overweegt u de aanschaf van een lichtgewicht tent of trekkerstent, bezoek dan zeker Kampeermarkt, online of in de winkel in Eindhoven. Kampeermarkt biedt niet alleen een zeer breed aanbod in lichtgewicht tenten tegen de laagste prijzen, maar informeert en adviseert u ook uitvoerig over de aanschaf van de voor u ideale trekkerstent.