Opnieuw een nederlaag voor MVV

Print
Opnieuw een nederlaag voor MVV

MVV-speler Stef Peeters Afbeelding: Kay int Veen

MVV heeft in Eindhoven tegen Jong PSV een nieuwe nederlaag moeten slikken. Het werd 2-0. Na het debacle net voor het weekend tegen Helmond Sport, was het veldspel van de Maastrichtenaren in ieder geval weer het aanzien waard, maar werd in de verdediging opnieuw geschutterd.

In de eerste helft speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Jong PSV, waar MVV in een laag tempo kon rondspelen. Verder dan ongevaarlijke afstandsschoten van Güvenc, Polizzi, Palacios en Peeters kwam het niet.

De Eindhovenaren kwamen er een paar keer gevaarlijk uit en geholpen door fouten in de verdediging scoorden ze twee keer. Jordy de Wijs mocht gemakkelijk een vrije trap binnenwerken en Steven Bergwijn kon binnentikken na voorbereidend werk van Kenneth Paal en Florian Jozefzoon.

Na rust probeerde MVV het wel, maar bleef het echte gevaar van Maastrichtse zijde beperkt tot een schot op de paal van Stef Peeters en een inzet van Jordy Croux die op de keeper stuitte. MVV heeft nu drie wedstrijden op rij verloren en raakt het zicht op de plekken die recht geven op nacompetitie kwijt.