De nieuwe Vastelaovend in Limburg poster is uit

De nieuwe Vastelaovend in Limburg poster is uit

Afbeelding: MGL

De Vastelaovend in Limburg 2016 poster is uit. Voor de elfde keer op rij een gezamenlijk initiatief van de Sjeng Kraft Kompenei, de Provincie Limburg en De Limburger/Limburgs Dagblad.

De kunstposter is dit jaar in opdracht van de Provincie Limburg gemaakt door Lou Thissen, geboren in Stein en woonachtig in Landgraaf. Zijn inspiratie put hij uit alles wat een mens beweegt, zoals muziek, dans en sport. Hij schildert op grote doeken en op een kleurrijke expressieve manier.

Gratis af te halen

De kunstposter is gratis af te halen tegen inlevering van een volledig ingevulde bon bij een van geselecteerde afhaalpunten.

De bon kun je vinden in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, of je kunt je bon hier online invullen. Je ontvangt dan een e-mail welke je kunt uitprinten of als e-mail tonen bij de geselecteerde afhaalpunten.

 

Bekijk hier alle elf carnavalsposters

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →