Seuntjens leidt VVV met hattrick naar zege

Print
Seuntjens leidt VVV met hattrick naar zege

Afbeelding: Laurens Eggen

VVV heeft zich vrijdagavond tegen Volendam hersteld van de twee nederlagen tegen FC Oss en Jong PSV. In eigen huis waren de Venlonaren heer en meester. De 3-0 zege kwam tot stand door drie treffers van eerste divisie-topscorer Ralf Seuntjens.

De geschorste Maurice Steijn zag vanaf de tribune VVV meteen gevaarlijk worden. Gianluca Nijholt beoordeelde een voorzet van Ralf Seuntjens echter niet op de waarde. De tweede kans was voor Seuntjens zelf die zijn schot oog in oog met Jeroen Verhoeven zag worden weggebokst door de Volendam-keeper.

Na een dik half uur was het wel raak voor Seuntjens: 1-0. VVV domineerde de gehele eerste helft, maar kon de score niet verder uitbreiden. Kort na de openingstreffer kreeg Resida nog een grote kans, maar zijn schot zeilde over.

VVV bleef in de tweede helft heersen. Vito van Crooij was na een uur dichtbij de 2-0, maar zijn schot eindige op de knieën van Verhoeven. Seuntjens kreeg Verhoeven tien minuten voor tijd wel klein met een harde knal en besliste hiermee de wedstrijd. Weer tien minuten later maakte hij zijn derde van de avond.
 De topscorer van de eerste divisie staan nu op 21 doelpunten in 22 wedstrijden. 

Nieuweling Boban Lazic maakte zeven minuten voor tijd zijn debuut voor VVV op zijn 22ste verjaardag. Hij kwam in de ploeg voor Vito van Crooij die vandaag twintig jaar is geworden.