Nieuwe jas voor de krant

Nieuwe jas voor de krant

Afbeelding: MGL

Op dinsdag 17 mei verschijnt deze krant in een nieuwe jas. We hebben achter de schermen maandenlang gewerkt aan de nieuwe vormgeving, met onder andere een nieuw lettertype en een gemoderniseerd logo. Zoals u hier alvast kunt zien, zonder de rode leeuw. Dat zal ongetwijfeld even wennen zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat de frisse uitstraling en het eigentijdse uiterlijk een kwaliteitsimpuls betekent.

Wij kunnen er jaren mee vooruit en u, de gewaardeerde lezer, zult profiteren van een betere leesbaarheid. Wij beschouwen ons zelf als uw permanente gids die de enorme hoeveelheid aan nieuws die dagelijks op u afkomt prioriteert, analyseert, duidt en becommentarieert.

Er is meer: de website, die vanaf volgende week dinsdag delimburger.nl gaat heten, wordt verbeterd en vanaf 21 mei brengen wij ook een weekendmagazine uit. Elke zaterdag gratis bij de krant en op de e-paper app. L-Magazine is een cadeautje na een drukke week en staat in het teken van werk, het gezin, uitgaan en al die andere dingen die het leven mooi maken. Vanaf vandaag bereiden wij u voor op de veranderingen. Elke dag vindt u een pagina met bijzonderheden rondom de vernieuwde krant. Zaterdag leest u in een speciale bijlage alle achtergronden van de wijzigingen en waarom we daartoe hebben besloten.

 

DE HOOFDREDACTIE

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →