Kalezic op non-actief: Roda-fans opgelucht

Print
Kalezic op non-actief: Roda-fans opgelucht

Afbeelding: ANP

Trainer Darije Kalezic is door de clubleiding van Roda JC op non-actief gesteld. Na afloop van het verloren duel met Willem II zette Kalezic technisch directeur Ton Caanen weg 'als iemand aan wie je ziet dat hij te lang autoverkoper is geweest'. Die uitspraak bleek de spreekwoordelijke druppel. De achterban reageerde bovenal opgetogen op het vertrek.

Kalezic verspeelde in de loop van het teleurstellend verlopen seizoen zijn krediet bij de aanhang. De uiterst behoudende speelwijze, gekoppeld aan de veertiende plaats op de ranglijst was fnuikend voor de relatie tussen beide partijen. Vooral in eigen huis presteerden de Kerkradenaren dramatisch. In competitieverband werd er slechts drie keer thuis gewonnen. De aanvankelijke onderbuikgevoelens werden in de loop van het voetbaljaar steeds duidelijker hoorbaar op de tribunes. Het non-actief stellen van de in Zwitserland geboren Bosniër werd op het supportersplatform Rodajcfans.nl met overwegend gejuich ontvangen.

Meer over de breuk tussen Roda JC en Kalezic lees je morgen in de Limburgse kranten. 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →