Laat je niet gek maken

De wereld om je heen zit vol contrasten en problemen die je niet even eenvoudig kunt oplossen. De Limburger houdt het overzicht. En sluit je aan op wat er speelt met een hagelnieuwe, frisse krant en een prachtig weekendmagazine. Plus een veel betere website en app. Bekijk onze tv-commercial.

De Limburger is compleet vernieuwd. Een nieuwe, frisse vormgeving en vanaf nu elke zaterdag met een gratis weekendmagazine. Ook de digitale krant (app) en de website zien er nóg beter uit. Fijn om te lezen, fijn om 24/7 op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Als geen ander is De Limburger betrokken bij de Limburgse samenleving. En die betrokkenheid voel je, iedere dag opnieuw. Geen toeval dat in geen enkele Nederlandse provincie zo veel mensen hun ‘eigen’ regionale krant lezen als in Limburg. Daar zijn we trots op, dat mag u best weten.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →