Gerbrands langer bij PSV

Print
Gerbrands langer bij PSV

Afbeelding: AD

Toon Gerbrands blijft ook de komende jaren algemeen directeur van PSV. Het contract van de 58-jarige Gerbrands dat tot medio 2018 liep is met vier jaar verlengd. Hij ligt nu tot medio 2022 vast bij de landskampioen.

Eerder verlengde PSV al de contracten van trainer Phillip Cocu (2019) en technisch manager Marcel Brands (2020). ,,Het feit dat we reeds een week vóór de laatste speelronde van de eredivisie een akkoord bereikten met Toon, bewijst dat we als rvc verder kijken dan de actuele stand op de ranglijst'', meldde president-commissaris Jan Albers van de raad van commissarissen vrijdag in een persbericht.
Gerbrands werkt sinds 2014 voor PSV, na twaalf jaar algemeen directeur bij AZ te zijn geweest. Eerder was hij bondscoach van de Nederlandse volleyballers. Gerbrands zegt zich erg op zijn gemak te voelen in Eindhoven. ,,Ik werk bij PSV in een omgeving, waar een prestatiecultuur en een topsportklimaat heersen. Er wordt elke dag gewerkt om deze noodzakelijk basis voor topsport te verstevigen.''