Talkshow Genee krijgt tweede kans

© AD

De talkshow Wat gaat er nu door je heen? van Wilfred Genee krijgt hoogstwaarschijnlijk een vervolg. Het leek erop dat het bij één seizoen zou blijven, maar de presentator en RTL zijn momenteel serieus in gesprek over een tweede seizoen.

AD

,,Ondanks de tegenvallende kijkcijfers waren de critici best enthousiast over het programma, en geloof het of niet: de directie van RTL ook", vertelde Wilfred in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. ,,Wij zijn nu serieus in gesprek over een tweede seizoen. Je zou het niet verwachten hè? En het lijkt erop dat het er nog echt gaat komen ook."

Eerder gonsde het van de geruchten dat Wat gaat er nu door je heen? na één seizoen van de buis werd gehaald vanwege de teleurstellende kijkcijfers, maar RTL7 ontkende dat in april. Volgens de zender moest er toen nog gepraat worden over een mogelijk vervolg.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal