Morgen in de krant: nieuwe informatie over Heldens echtpaar

Print

Auto van Mark en Suzan Afbeelding: Van Beek

Wezenloos komen ze aanlopen over het stoffige, in de zon blikkerende zandpad dat vanaf het hippiekamp ‘Beneficio’ naar de grote weg voert. Suzan Bouten, de aanvankelijk vermiste Heldense, draagt een mosgroen jurkje, slippers en een zonnebril.

Haar echtgenoot Mark Buitenhuis loopt er naast, zwart T-shirt, halflange geruite broek. Beiden kijken de verslaggever niet aan. Als in trance stappen ze in de gereedstaande auto van Suzans broer.

Auto Mark en Suzan

 

‘Geen foto’s!’, had die even daarvoor dwingend gezegd. ‘En geen gesprek aanknopen!’. Hij beschermt zijn zus fanatiek. Ze is momenteel niet aanspreekbaar, hij zal zelf later op de dag wel een en ander uitleggen, verzekert hij. De moeder van Suzan staat er bedremmeld naast. Dan suizen ze gezamenlijk in de auto de berg af, naar Órgiva, een dorp van zo’n vijfduizend zielen in Andalusië.

Tent Heldens echtpaar

Vrijdag in De Limburger meer over het Heldens echtpaar dat hals over kop hun woning verliet en anderhalve maand verbleef in het Spaanse hippiekamp.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →