Giel Beelen heeft spijt van uitspraak dikke vrouwen

Print
Giel Beelen is nog een keer uitgebreid teruggekomen op de ophef die vrijdag ontstond nadat de 3FM-dj in een interview had gezegd dat hij geen relatie met een dikke vrouw zou kunnen hebben. In een filmpje op YouTube biedt hij zijn excuses aan.

3FM-dj Giel Beelen haalde zich de woede op de hals van vrouwen met een maatje meer. In een recent interview zei hij letterlijk 'ik vind dat dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben. Dik staat voor ongezond, voor geen karakter'. In het vraaggesprek stelde hij ook nog het uiterlijk van vrouwen zeer belangrijk te vinden. ,,Al ligt het eraan wat ik met die vrouw moet doen. Als ik met haar moet werken, is uiterlijk zeer onbelangrijk. In een relatie helpt een mooi uiterlijk absoluut. Ik kan oprecht van slag raken door een mooie vrouw.''
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →