Vermeer twee jaar langer bij Feyenoord

© ProShots

Kenneth Vermeer heeft zijn contract bij Feyenoord met twee seizoenen verlengd. De nieuwe verbintenis van de 30-jarige doelman bij de Rotterdammers loopt nu tot medio 2020, zo maakte Feyenoord maandag bekend.

ANP

,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord'', aldus Vermeer, die twee jaar geleden overkwam van Ajax, waar hij tweede doelman was achter Jasper Cillessen. ,,De bekerwinst was mooi, maar als ploeg willen we meer successen behalen. Van die ploeg wil ik de komende jaren graag deel uitmaken.''

Vermeer speelde afgelopen seizoen alle competitie- en bekerwedstrijden van begin tot eind mee en maakte daarmee de meeste speelminuten van alle Feyenoordspelers. De doelman behoorde de afgelopen weken tot de selectie van het Nederlands elftal, dat oefeninterlands speelde tegen Ierland, Polen en Oostenrijk. In die duels kwam de vijfvoudig international niet in actie.

,,Wij zijn heel blij dat Kenneth er voor kiest om langer bij ons te blijven. De afgelopen twee seizoenen is hij van grote waarde geweest voor ons. Niet alleen door zijn reddingen, die ons de nodige punten hebben opgeleverd, maar ook vanwege zijn coaching en zijn winnaarsmentaliteit'', zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord. ,,Net als El Ahmadi en Kuijt is Vermeer een steunpilaar van onze ploeg. Dat deze mannen hun contract hebben verlengd, geeft aan dat zij geloven in de ambities van Feyenoord.''

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal