Britten waarschuwen voor aanslagen EK voetbal

© ANP

Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voetbalfans die naar Frankrijk willen voor het EK voetbal voor mogelijke terroristische aanslagen.

ANP

De locaties van Euro 2016 zijn "potentiële doelwitten voor terreuraanslagen'', zegt het ministerie dinsdag op zijn website.Doelwitten voor terreuraanslagenHet ministerie adviseert voetbalfans te allen tijde waakzaam te zijn en de adviezen van de Franse autoriteiten te volgen. "Tijdens Euro 2016 zijn stadions, bezoekerszones, mediazones en vervoersknooppunten potentiële doelwitten voor terreuraanslagen'', voegt de website toe.David CameronHet kantoor van premier David Cameron zei dat het bijgewerkte advies niet was gegeven naar aanleiding van een specifieke dreiging, maar dient om relevante informatie te geven aan de fans.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal