Nederlands stel omgekomen op huwelijksreis

Print
Nederlands stel omgekomen op huwelijksreis

Afbeelding: Fotolia

Twee jonge Nederlanders zijn afgelopen weekend om het leven gekomen tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt hun dood naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf.

Over de omstandigheden van hun dood is nog veel onduidelijk. Een woordvoerder van reisorganisatie TUI zegt in de krant dat het stel een reguliere dagexcursie naar een natuurgebied gemaakt had, samen met veel andere toeristen. Bij terugkomst in het hotel werden beiden niet goed. 

"Ze zijn met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, waar ze zijn overleden. Naar de doodsoorzaak wordt nog gezocht," zegt de TUI-woordvoerder in De Telegraaf. 

Volgens de krant is er mogelijk sprake geweest van voedselvergiftiging. Voor zover de reisorganisatie kon achterhalen, hadden andere mensen die op de excursie waren geweest echter geen klachten. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →