Mysterie huwelijksdrama kan nog dagen duren

Print
Mysterie huwelijksdrama kan nog dagen duren

Afbeelding: AD

Het kan nog dagen duren voordat er duidelijkheid komt over de mysterieuze dood van het Voorburgse echtpaar op de Dominicaanse Republiek.

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken is de autopsie op de lichamen van het pas getrouwde stel inmiddels afgerond, maar is het wachten nu op de uitslagen van dat onderzoek. Dat kan nog enige tijd in beslag nemen.

Jeroen (31) en Michou Venema (28) waren in de Dominicaanse Republiek op huwelijksreis en raakten afgelopen zaterdag onwel in hun luxe resort in Punta Cana. Ze hadden die dag een excursie gemaakt naar het 'bounty-eiland' Saona. Zondagmorgen ging het zo slecht met ze dat ze de hotel-arts raadpleegden. Die liet hen opnemen in een medische kliniek waar ze later die dag overleden. 

De familie van het bruidspaar is inmiddels ook in het resort waar ze kwamen te overlijden. Ze worden daar begeleid door iemand van de ambassade.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →