'Mijn vrouw is zwanger van een sportwagen'

Print
'Mijn vrouw is zwanger van een sportwagen'

Afbeelding: AD

Een aanstaande vader wist niet wat hij zag toen hij met zijn vrouw een echo liet maken bij de gynaecoloog. Zijn ongeboren kroost lijkt volgens hem namelijk exact op een sportwagen. De man was zo onder de indruk dat hij de foto deelde via Reddit. ,,Mijn vrouw is zwanger van een sportwagen", schrijft hij bij de echo.

Het is niet meteen duidelijk hoe de baby ligt, maar wie een beetje fantasie gebruikt ziet wel de vorm van een sportauto. Het gedaante heeft twee wielen, een schuin dak, een raam en zelfs iets dat op een stuur lijkt.

De echo werd drie dagen geleden op de Amerikaanse sociale nieuwswebsite geplaatst. Waarna de vader trots meldde dat hij vader wordt van een mannelijke auto. Het stel heeft al een dochter, zij heeft volgens haar vader 'gelukkig geen abnormale vervormingen'.

Het levert hem een flinke lading grappen op. ,,Je moet hem Chevy noemen", is één van de reacties. Een ander vraagt of hij al weet wat het wordt: een Mustang, Camaro of Porsche?" De toekomstige vader kan de lolletjes zelf ook wel waarderen: ,,Als hij op mij lijkt, dan wordt hij zeker geen Mustang."

Het is niet de eerste keer dat er een ongewone echo van een ongeboren baby het internet over gaat. Vorig jaar dook een 'volwassen gezicht' op bij de echo van een Brits echtpaar. ,,Bij de gynaecoloog was ons niets opgevallen, maar toen we de echo van dichtbij bestudeerden, zagen we iets dat ons deed schrikken", vertelde John Reynolds (34) eerder. 

Het koppel weet dat het niet om een echt gezicht gaat, maar hebben geen andere verklaring. ,,Het jaagt ons toch wat angst aan", aldus de vader in spe. Het gelaat vertoont volgens het stel geen gelijkenissen met familieleden. Al doet het beeld hen wel denken aan een 'buitenaardse' verschijning.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →