Zanger Meat Loaf ingestort tijdens optreden

© ad

De Amerikaanse zanger Meat Loaf is in elkaar gezakt tijdens een optreden in Edmonton, Canada. Dat melden Canadese media. In de nacht van donderdag op vrijdag trad hij op in het Jubilee Auditorium toen hij tijdens het nummer I Would Do Anything For Love instortte.

AD

Op een video van het voorval is te zien hoe Marvin Lee Aday, Meat Loaf's echte naam, languit op het podium ging liggen. De band stopte daarna onmiddellijk met spelen en bekommerde zich samen met medewerkers van het concert om de zanger. ,,Hij viel...hij viel gewoon", vertelt Meat Loaf-fan en concertbezoeker Jamie Carriere aan de Canadese CBC News. ,,Je hoorde de microfoon de grond raken. Ik dacht dat het een grap was, ik wist niet wat er aan de hand was omdat hij gedurende zijn gehele optreden grappen maakte."

"Je hoorde de microfoon de grond raken."

Situatie onduidelijkHet publiek werd gevraagd de zaal te verlaten. Even na 22.00 uur werd Meat Loaf met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het nu met de zanger gaat.De 68-jarige artiest zei vorige week een optreden in Calgary af wegens ziekte. Meat Loaf is al eerder in elkaar gezakt tijdens optredens. Dat gebeurde onder meer in 2011 inPittsburgh (Amerika) en in 2003 in Londen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal