Ouders reageren op dood peuter in Disney World

© HNVL

De ouders van Lane Graves, de tweejarige jongen die door een alligator werd gedood in Disney World Florida (Orlando), hebben voor het eerst gereageerd na het verlies van hun zoon. "We zijn gebroken."

ABC

Na 16 uur zoeken werd woensdag het lichaam van de 2-jarige Lane Graves gevonden in de vijver van het Disney World resort. De jongen was de avond voordien door een alligator het water in gesleurd toen hij aan het pootjebaden was.

Matt en Melissa Graves hebben een mededeling verspreid. "Woorden kunnen de schok en het verdriet die onze familie treft niet beschrijven. We zijn gebroken, en vragen onze privacy te respecteren tijdens deze moeilijke momenten. Aan alle plaatselijke hulpdiensten en het personeel die de afgelopen 24 uur zonder te rusten hebben gewerkt, drukken we onze diepste dankbaarheid uit."

Disney World kreeg hevige kritiek omdat er geen waarschuwingsborden aan het meer stonden. Hun opmerkelijke reactie: alle stranden worden voorlopig gesloten, en de bordjes met "verboden te zwemmen", worden vervangen door bordjes met "opgepast, alligators".

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal