Speelschema bekend; wanneer spelen MVV, VVV, Roda en Fortuna?

Print

Afbeelding: Genaud Molin

De KNVB heeft het definitieve programma voor de Eredivisie en Jupiler League bekend gemaakt. Benieuwd wanneer VVV, MVV, Fortuna en Roda spelen? Hieronder vind je het complete programma.

Roda JC
De koempelclub begint het seizoen op papier zwaar met in de eerste drie weken confrontaties met Heracles, Ajax en Vitesse op het programma. Daarna komt een periode met op papier makkelijkere tegenstanders. Roda speelt in totaal vier keer op de vrijdagavond. 

VVV
Degradant Cambuur staat meteen een lange reis te wachten, want de ploeg uit Leeuwarden opent het seizoen tegen VVV. Een week later volgt voor de Venlonaren al meteen een Limburgse derby. MVV wacht dan in de Geusselt.

MVV
De Maastrichtenaren mogen hun borst ook meteen natmaken. Het seizoen begint nog wel relatief prettig met een wedstrijd tegen Helmond Sport, daarna volgen al meteen twee potentiële hoogvliegers; VVV en NAC.

Fortuna
De ploeg die het seizoen op papier het lekkerst begint met een wedstrijd tegen Achilles '29. Net zoals vaak komend seizoen op een vrijdag. Van de 38 duels speelt Fortuna er namelijk net als VVV liefst dertig op de vrijdagavond.