Dansende Harry op Pinkpop, video gaat viral

Print
Dansende Harry op Pinkpop, video gaat viral

Afbeelding: YouTube

Een Pinkpop-filmpje van ene Harry is hard op weg om het internet te veroveren. De video waarop de dansende man te zien is, is al dik 300.000 keer bekeken.

In de video zien we Harry tijdens het optreden van Lionel Richie. Een concert dat de gangmaker wel ligt aan zijn enthousiaste gedans te zien.

En hij is duidelijk niet de enige. De feestvierende Harry werkt aanstekelijk en al snel doet de halve Pinkpopweide mee. Het resultaat mag er zijn, getuige de bijna 350.000 keer dat de video inmiddels bekeken is.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen