Meisje in Tanger uit riool gered

Een klein meisje is gisteren in de Marokkaanse stad Tanger uit een riool gered. Het kind is er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf gekomen en kon, nadat ze even snel werd gewassen, in de armen van haar dolgelukkige moeder kruipen.
Print

Hoe het meisje in het riool is gekomen, is onduidelijk. De Marokkaanse krant La Nouvelle Tribune laat op haar website zien dat het meisje door drie mannen uit een rioolput wordt gehaald. ,,Het gaat om een populaire wijk in de stad Tanger'', schrijft de krant erbij. 

Er waren veel omstanders die de reddingspoging van dichtbij bekeken. ,,Gelukkig leek het kind niet te veel onder de tegenslag te hebben geleden en is het snel gered.'' 

Het meisje, een peuter van een jaar of twee, wordt naar boven gebracht in de armen van een van haar redders. De kleine heeft angstige momenten in het vieze riool doorstaan en wordt direct aan haar moeder gegeven die haar dochtertje opgelucht en huilend in de armen sluit.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →