Vader vereeuwigt litteken zoon in tattoo

Print
Vader vereeuwigt litteken zoon in tattoo

Afbeelding: HBVL

Gabriel Marshall uit Kansas kreeg in maart 2015 te horen dat hij een hersentumor had. Het ventje kreeg radiotherapie en onderging een zware operatie, en werkt nu aan zijn herstel. Maar het litteken dat hij overhield aan zijn strijd, tastte zijn zelfvertrouwen aan. Gelukkig vond zijn papa een oplossing.

Om zijn zoontje weer meer zelfvertrouwen te geven, liet papa Josh een tatoeage op zijn hoofd zetten die nagenoeg een kopie was van het litteken van Gabriel. Josh liet ook zijn haar afscheren, om meer op zijn zoontje te lijken na de chemotherapie. “Als mensen willen staren, dan kunnen ze ineens naar twee mensen staren”, vertelde hij zijn zoontje.

Sociale media werden meteen gek van het initiatief van Josh. Ze vonden de daad zo nobel dat ze hem nomineerden voor de wedstrijd 'BestBaldDad', ofwel 'Beste kale papa'. Josh won met sprekend gemak. En Gabriel? Die heeft intussen zijn haardos weer terug!

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →