Doodsoorzaak pasgetrouwd stel blijft geheim

Print
Doodsoorzaak pasgetrouwd stel blijft geheim

Afbeelding: AD

De doodsoorzaak van het pasgetrouwde stel uit Voorburg, dat op huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek overleed, is bekend. Maar uit privacyoverwegingen wordt de doodsoorzaak niet bekendgemaakt.

Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd. 

Jeroen Venema (31) en Michou de Graaf (28) maakten na hun huwelijk een droomreis langs witte stranden. Maar na een excursie naar het 'bounty-eiland' Saona ruim een week geleden werd het pasgetrouwde koppel doodziek. Terug in het luxe resort Punta Cana moesten ze midden in de nacht worden overgebracht naar een privéziekenhuis.Daar overleden ze. 

Het onderzoek naar de doodsoorzaak is vandaag afgerond. De resultaten van de autopsie zijn meegedeeld aan de familie. De lichamen van de jonge Voorburgenaren zijn vrijgegeven voor repatriëring naar Nederland, meldt het ministerie van Buitelandse Zaken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →