AZ slaat bod van dik 10 miljoen op Janssen af

Print
AZ slaat bod van dik 10 miljoen op Janssen af

Afbeelding: ANP/Remko de Waal

AZ wil de hoofdprijs voor Vincent Janssen. De club uit Alkmaar heeft een serieus bod van Tottenham Hotspur op de spits naast zich neergelegd.

De club uit Londen had naar verluidt meer dan 10 miljoen euro over voor de 22-jarige aanvaller. Dat bod was voor AZ onvoldoende om met de Spurs om de tafel te gaan zitten.

Wolfsburg
Tottenham Hotspur beschikt met Harry Kane over een topaanvaller. De club is echter erg onder de indruk van de topschutter van de eredivisie van vorig seizoen. Janssen is al met zijn zaakwaarnemer in Londen geweest om de plannen van de Spurs aan te horen. Hij bracht eveneens een bezoek aan VfL Wolfsburg, dat hem eveneens graag wil overnemen.

AZ betaalde vorig jaar zo'n 400.000 euro aan Almere City voor de aanvaller die zijn opleiding genoot bij Feyenoord maar daar niet doorbrak. Hij genoot de laatste interlands het vertrouwen van bondscoach Danny Blind in het centrum van de aanval bij het Nederlands elftal.

Janssen ontbreekt zondag als AZ de eerste training van het seizoen afwerkt. De aanvaller mag zich later melden omdat hij aan het einde van het seizoen nog een aantal oefeninterlands met het Nederlands elftal speelde.