'Familie wist van perverse kant Michael Jackson'

Print
'Familie wist van perverse kant Michael Jackson'

Afbeelding: EPA

De familie van Michael Jackson wist van zijn geheime leven met perverse kunst met kinderen. Dat is een van de nieuwe beweringen die RadarOnline publiceert op basis van een insider die werkte aan een politieonderzoek tegen Jackson.

Zijn familieleden zouden scherp ondervraagd zijn over de in 2009 overleden zanger, waarbij een persoon uit de school zou zijn geklapt.

Het zijn opnieuw pikante onthullingen van RadarOnline. Eerder schreef de site al dat Michael Jackson onder meer in zijn Neverland Ranch een geheime kamer vol bizarre sm-foto's en ook nog een soortgelijke collectie in een Shurgard-opslagplaats buitenshuis. Ondanks dat zijn dochter Paris Jackson de verhalen ontkende die door de showbizzsite werden gepubliceerd, is er vandaag weer een nieuwe publicatie. 

Jackson zou altijd een speciale interesse hebben gehad in zijn neefjes, beweert de bron. De jongens hebben altijd ontkend dat ze seksueel misbruikt zouden zijn. Maar toen onderzoekers deze vraag en andere zorgen neerlegden bij de familie, stuitten ze in eerste instantie op een flinke weerstand.