Man in Gees overleden na overval door geschminkte mannen

Print
Een man is overleden nadat hij donderdagochtend vroeg was overvallen in zijn woning in het Drentse dorpje Gees.

Een man is overleden nadat hij donderdagochtend vroeg was overvallen in zijn woning in het Drentse dorpje Gees. Hij raakte bij de overval ernstig gewond en bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

Geschminkt
De overval aan de Dorpsstraat werd voor volgens de politie waarschijnlijk gepleegd door drie mannen met geschminkte gezichten. Het slachtoffer was samen met zijn vrouw in hun woning aanwezig. Zij is niet gewond geraakt. Het is volgens de politie nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is en of de overvallers iets uit het huis hebben meegenomen.

,,De vrouw is voor ons de enige getuige. Maar ze is enorm van slag door wat er is gebeurd'', aldus een woordvoerster van de politie. ,,We zijn er nu vooral op gericht om de overvallers zo snel mogelijk te vinden. We hebben op dit moment nog geen spoor van de daders''.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →