'Janssen wil naar Spurs en wijst PSG af'

© ANP/Remko de Waal

Vincent Janssen heeft niet direct trek in een overgang naar Paris Saint-Germain. Volgens de Franse sportkrant L'Équipe heeft de topclub een akkoord bereikt met AZ over een transfer, maar heeft de speler zelf laten weten liever naar Tottenham Hotspur te willen vertrekken.

ANP

Volgens een woordvoerder van AZ is er van een overeenkomst met de koopkrachtige Parijzenaars geen sprake. ,,Wij hebben zelfs geen bod ontvangen van Paris Saint-Germain.''

De Alkmaarders wezen eerder een bod van 18 miljoen euro van de Spurs op de spits af. De Londense ploeg zou zich inmiddels opnieuw hebben gemeld in Alkmaar. De 22-jarige Janssen ligt nog tot medio 2019 onder contract bij AZ, dat hem een jaar geleden voor zo'n 400.000 euro ophaalde bij Almere City. De spits werd afgelopen seizoen topscorer met 27 doelpunten en was de laatste interlands de eerste spits van het Nederlands elftal.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee